Работно време: Пон-Пет 7:00 - 18:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фати Груп
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фати Бетон

 
 
 
 
 

Наша одговорност е квалитетен бетон, услуга на ниво и на време

 
 
Произведуваме секој вид на центрифугални бетонски столбови од 8м до 16м со висококвалитетна нова технологија, столбовите се атестирани од “Заводот за испитување на градежни материјали”, доказ за нашиот квалитет е дека сме и во надворешниот пазар во земји како Црна Гора,Косово и Албанија.
Имаме најсовремена технологија за квалитетно производство на бетон со капацитет од 80м3 до 100м3 на час.
КВАЛИТЕТ- ISO 9001: 2015г
 
 
 
 
 
 

Бетонска база

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Градежна механизација

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Оператива

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нѐ

 
Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јавете се

 
Ние ќе дадеме одговор на секое ваше прашање.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галерија