Работно време: Пон-Пет 7:00 - 18:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фати Груп
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фати Транс АГ

 
 
 
 
 

Навремено, брзо и квалитетно ги реализира сите барања на клиентите.

 
 
Компанијата ФАТИ ТРАНС се занимава со производство на бетонски и дрвени столбови за електрична мрежа, потоа со проширување и одржување на елетрична мрежа, одржување на јавно осветлување и давање транспортни услуги и услуги со багер. Столбовите што ги произведуваме се со одличен квалитет и ги задоволуваат сите стандарди, а тимот на ФАТИ ТРАНС е секогаш подготвен навремено, брзо и квалитетно да ги реализира сите барања на клиентите.
 
 
 
 
 
 

Услуги со багер

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

производство на бетонски и дрвени столбови

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

транспортни услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нѐ

 
Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јавете се

 
Ние ќе дадеме одговор на секое ваше прашање.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галерија