Orari i punës: E hënë-E premte
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фати Груп
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na kontaktoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Telefononi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elektro fati

 
 
 
 
 

Për siguri elektrike

 
 
 
Motoja bazë e FATI GRUP "Për sigurinë elektrike" është një moto që na mundësoi të jemi sinonim sa herë që përmendet siguria elektrike, duke pasur parasysh se ne ishim një nga kompanitë e para vendore që insistuam vazhdimisht për vendosjen e sigurisë më të madhe elektrike.
 
 
 
Në realizimin e qëllimit tonë një rol të rëndësishëm ka dhe bashkëpunimi me: EVN Maqedoni, OSHEE shqiptar (operatori i shpërndarjes së energjisë elektrike), Elektro Stubla - Kosovë, KEDS Kosovë, Instalacija nga Kërçova, AK-Invest nga Tetova, pastaj bashkëpunimi me operatorët telefonik Vip dhe T-Mobile dhe bashkëpunimi me Komunën e Tetovës, Komunën e Zhelinos, Komunën e Tearcës dhe Komunën e Bërvenicës.
 
 
 
Për cilësinë e produkteve dhe shërbimeve tona dëshmon dhe Licenca B e marrë, katër vërtetimet për shtyllat e betonit, të lëshuara nga Instituti Teknik i Universitetit Shën Kirili dhe Metodi, si dhe standardi SHCUP ISO 9001: 2008.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NDRIÇIMI PUBLIK

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NDËRTIMI I NËNSTACIONEVE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MIRËMBAJTJE E RRJETIT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
Na lejoni të plotësojmë të gjitha nevojat tuaja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefononi

 
Ne do t'i përgjigjemi çdo pyetjeje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galeri