Orari i punës: E hënë-E premte
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фати Груп
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na kontaktoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Telefononi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fati beton

 
 
 
 
 

Наша одгоPërgjegjësia jonë është beton cilësor, shërbim në nivel dhe në kohë.ворност е квалитетен бетон, услуга на ниво и на време

 
 
Prodhojmë të gjitha llojet e shtyllave centrifugale të betonit nga 8m deri ne 16m me teknologji te re cilësore, shtyllat janë të certifikuara nga "Instituti i Kontrollit të Materialeve të Ndërtimit", provë e cilësisë sonë është se jemi në tregun e huaj në vende si Mali i Zi, Kosova dhe Shqipëria. Kemi teknologjinë më moderne për prodhimin cilësor të betonit me kapacitet 80m3 deri në 100m3 në orë. CILËSIA- ISO 9001: 2015
 
 
 
 
 
 

BAZË BETONI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEKANIZIM NDËRTIMI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OPERATIVË

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
Na lejoni të plotësojmë të gjitha nevojat tuaja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefononi

 
Ne do t'i përgjigjemi çdo pyetjeje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galeri