Orari i punës: E hënë-E premte
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фати Груп
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na kontaktoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Telefononi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fati trans ag

 
 
 
 
 

Në kohë, shpejt dhe në mënyrë cilësore i realizon të gjitha kërkesat e klientëve.

 
 
Kompania FATI TRANS merret me prodhimin e shtyllave prej betoni dhe druri për rrjetin elektrik, më pas me zgjerimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit elektrik, mirëmbajtjen e ndriçimit publik dhe ofrimin e shërbimeve të transportit dhe shërbimeve të ekskavatorit. Shtyllat që ne prodhojmë janë të një cilësie të shkëlqyer dhe plotësojnë të gjitha standardet, dhe ekipi i FATI TRANS është gjithmonë i gatshëm për të realizuar në kohë, shpejt dhe në mënyrë cilësore të gjitha kërkesat e klientëve.
 
 
 
 
 
 

SHËRBIMET E EKSKAVATORIT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRODHIM I SHTYLLAVE PREJ BETONI DHE DRURI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHËRBIME TRANSPORTI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
Na lejoni t’u përgjigjemi të gjitha nevojave tuaja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefononi

 
Ne do t'i përgjigjemi çdo pyetjeje tuaj.