Orari i punës: E hënë-E premte
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фати Груп
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na kontaktoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Telefononi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Për ne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ISIONI

 
 
 
 
Ofertë e produkteve dhe shërbimeve cilësore në fushën e mirëmbajtjes së rrjetit elektrik dhe kujdes për ndriçimin publik si forcë shtytëse për zhvillimin e kompanisë sonë.
 
 
 
 
 
 
 

ILLIMET

 
 
 
 
Dëshira për të ofruar cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri, nga një ide u realizua në vitin 1999 me tre punonjës, por të udhëhequr nga ideja për të qenë të shpejtë, efikas dhe cilësor.
 
 
 
 
 
 
 

ERTIFIKATA

 
 
 
 
Licencë për prodhimin e shtyllave prej betoni dhe druri, Licenca B, katër certifikata për shtylla betoni, lëshuar nga Instituti Teknik i Universitetit Shën Kirili dhe Metodi, si dhe standardin SHCUP ISO 9001: 2008.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Të vetmit në Maqedoni me licencë për prodhim të shtyllave prej betoni dhe druri.
 
 
 
 
 
 
Prodhim dhe shitje e të gjitha tipeve dhe llojeve të betonit të gatshëm.
 
 
 
 
 
 
Sinonim i sigurisë elektrike me produkte dhe shërbime cilësore.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nevoja e dukshme e tregut për një kompani që ofron produkte dhe shërbime cilësore në fushën e mirëmbajtjes së rrjetit elektrik dhe kujdeset për ndriçimin publik, ishte forca kryesore lëvizëse për zhvillimin e kompanisë sonë.
 
 
 
Dëshira për të ofruar cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri, nga ide kaloi në realizim në vitin 1999, kur u hodhën themelet e FATI TRANS në fshatin Pallaticë.
 
 
 
Filluam punën me tre punonjës, por të udhëhequr nga ideja për të qenë të shpejtë, efikas dhe cilësor, investuam vazhdimisht në zhvillim dhe sot ekipi përbëhet nga 42 punonjës, të trajnuar për të përballuar të gjitha sfidat në fushën tonë të veprimtarisë.
 
 
 
 
 
 
 
Kompania e parë private në Republikën e Maqedonisë e specializuar në prodhimin e shtyllave centrifugale të betonit për linja të tensionit të ulët dhe të lartë, nënstacioneve, shtyllave për stacionet bazë të telekomunikacionit dhe linjave telefonike dhe kabllore.
 
 
 
Prodhojmë të gjitha llojet e shtyllave centrifugale të betonit nga 8m deri ne 16m me teknologji te re cilësore, shtyllat janë të certifikuara nga "Instituti i Kontrollit të Materialeve të Ndërtimit", provë e cilësisë sonë është se jemi në tregun e huaj në vende si Mali i Zi, Kosova dhe Shqipëria....  Lexo më shumë
 
 
 
Prodhuesit e vetëm në Republikën e Maqedonisë, prodhojmë shtylla të integruara prej druri nga 7m deri në 12m, për linja telefonike dhe kabllore, shtyllat janë të impegruara me bojë nga prodhuesi i njohur gjerman Impralit. Ne gjithashtu integrojmë të gjitha llojet e produkteve të drurit (dërrasa, shato, dru dekorativ për parqe, çati etj.) me garanci deri në 40 vjet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
Na lejoni t’u përgjigjemi të gjitha nevojave tuaja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefononi

 
Ne do t'i përgjigjemi çdo pyetjeje tuaj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galeri