Работно време: Пон-Пет 7:00 - 18:00

КОНТАКТ

НАШЕТО СЕДИШТЕ Е ВО ТЕТОВО


Адреса

с.Палатица 1200 Тетово

Телефон

+389 70 302 307

Испратете ни емаил

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!