Работно време: Пон-Пет 7:00 - 18:00

ФАТИ БЕТОН

Наша одговорност е квалитетен бетон, услуга на ниво и на време

Произведуваме секој вид на центрифугални бетонски столбови од 8м до 16м со висококвалитетна нова технологија, столбовите се атестирани од “Заводот за испитување на градежни материјали”, доказ за нашиот квалитет е дека сме и во надворешниот пазар во земји како Црна Гора,Косово и Албанија.Имаме најсовремена технологија за квалитетно производство на бетон со капацитет од 80м3 до 100м3 на час.КВАЛИТЕТ- ISO 9001: 2015г

БЕТОНСКА БАЗА
ГРАДЕЖНА МЕХАНИЗАЦИЈА
ОПЕРАТИВА

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.

ЈАВЕТЕ СЕ

Ние ќе дадеме одговор на секое ваше прашање.