Работно време: Пон-Пет 7:00 - 18:00

ЕЛЕКТРО ФАТИ

За електрична безбедност

Основното мото на ФАТИ ГРУП„За електрична безбедност“ е мото кое ни овозможи да бидеме синоним секогаш кога се спомнува електричната безбедност, имајќи предвид дека бевме една од првите локални компании кои постојано инсистираме за воспоставување на поголема електричната безбедност.

Во остварувањето на нашите цели важна улога има и соработката со: ЕВН Македонија, албанската OSHEE (оператор за дистрибуција на електрична енергија), Електро Стубла - Косово, KEDS Косово, Инсталација од Кичево, АК- Инвест од Тетово, потоа соработката со телефонските оператори Vip и Т-Мобиле и соработката со Општина Тетово, Општина Желино, Општина Теарце и Општина Брвеница.

За квалитетите на нашите производи и услуги сведочи добиената Лиценца Б, четирите атести за бетонските столбови, издадени од Техничкиот институт на Универзитетот Свети Кирил и Методиј, како и SHCUP стандардот ISO 9001 : 2008.

ЈАВНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
ИЗГРАДБА НА ТРАФОСТАНИЦИ
ОДРЖУВАЊЕ НА МРЕЖА

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.

ЈАВЕТЕ СЕ

Ние ќе дадеме одговор на секое ваше прашање.