Работно време: Пон-Пет 7:00 - 18:00

ФАТИ ТРАНС АГ

Навремено, брзо и квалитетно ги реализира сите барања на клиентите.

Компанијата ФАТИ ТРАНС се занимава со производство на бетонски и дрвени столбови за електрична мрежа, потоа со проширување и одржување на елетрична мрежа, одржување на јавно осветлување и давање транспортни услуги и услуги со багер. Столбовите што ги произведуваме се со одличен квалитет и ги задоволуваат сите стандарди, а тимот на ФАТИ ТРАНС е секогаш подготвен навремено, брзо и квалитетно да ги реализира сите барања на клиентите.

УСЛУГИ СО БАГЕР
ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОНСКИ И ДРВЕНИ СТОЛБОВИ
ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.

ЈАВЕТЕ СЕ

Ние ќе дадеме одговор на секое ваше прашање.